Fenerbahçe Beko Zenit / Fenerbahce Beko 81 84 Zenit St Petersburg Fenerbahce Spor Kulubu - Fenerbahçe beko, thy euroleague'deki 4 maçlık mağlubiyet serisine rusya'da son verdi.. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Haftasında rus ekibi zenit basket'i ağırlayacak. 3 aralık perşembe günü (yarın) tsi̇. Karşılaşmanın en skorer ismi attığı 18 sayıyla fenerbahçe beko'dan lauvergne oldu. Basketbol thy avrupa ligi'nin 15.

Fenerbahçe beko , turkish airlines euroleague 23. Haftasında fenerbahçe beko, sahasında zenit'e son saniyelerde fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3 toplamda ise 10. Üst üste 9'uncu, toplamda 14. Thy euroleague'deki temsilcilerimizden fenerbahçe beko, 24. Zenit ise bu sezon 4.

Zenit Ten Fenerbahce Ye Mesut Ozil Paylasimi Son Dakika Spor Haberleri
Zenit Ten Fenerbahce Ye Mesut Ozil Paylasimi Son Dakika Spor Haberleri from i4.hurimg.com
Hafta maçında rusya deplasmanında zenit st. Fenerbahçe beko'da danilo barthel, 15 sayı 5 ribaund 4 asist ve 24 verimlilik puanı ile maçın adamı olurken zenit'te kevin pangos'un 16 sayısı yeterli olmadı. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Yubileyny sports palace salonu'nda fenerbahçe, zenit ile karşı karşıya. Karşılaşmanın en skorer ismi attığı 18 sayıyla fenerbahçe beko'dan lauvergne oldu. Haftasında rus ekibi zenit basket'i ağırlayacak. Basketbol thy avrupa ligi'nin 15.

Thy euroleague'deki temsilcilerimizden fenerbahçe beko, 24.

5 şubat çarşamba günü (yarın) tsi̇ 20:00'de yubileyny sports palace ev sahipliği yapıcak. Fenerbahçe beko, thy euroleague 23. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Links to fenerbahçe beko vs. 3 aralık perşembe günü (yarın) tsi̇. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Zenit ise bu sezon 4. Fenerbahçe beko erkek basketbol takımımız, turkish airlines euroleague 12. Yubileyny sports palace salonu'nda fenerbahçe, zenit ile karşı karşıya. Haftasında rus ekibi zenit basket'i ağırlayacak. Basketbol thy avrupa ligi'nin 15. Zenit ise bu sezon 4. Maç döneminde zenit st petersburg'u konuk etti.

Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Fenerbahçe beko'da danilo barthel, 15 sayı 5 ribaund 4 asist ve 24 verimlilik puanı ile maçın adamı olurken zenit'te kevin pangos'un 16 sayısı yeterli olmadı. Haftasında rus ekibi zenit basket'i ağırlayacak. Zenit ise bu sezon 4. Karşılaşmanın en skorer ismi attığı 18 sayıyla fenerbahçe beko'dan lauvergne oldu.

Zenit St Petersburg Fenerbahce Beko 65 73
Zenit St Petersburg Fenerbahce Beko 65 73 from media-cdn.t24.com.tr
3 aralık perşembe günü (yarın) tsi̇. 3 aralık perşembe günü tsi̇ 20.00'da sibur arena'da oynanacak bu. Thy avrupa ligi'nde fenerbahçe beko, zenit'i konuk etti. Fenerbahçe beko, thy euroleague 23. Karşılaşmanın en skorer ismi attığı 18 sayıyla fenerbahçe beko'dan lauvergne oldu. Fenerbahçe beko , turkish airlines euroleague 23. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Zenit ise bu sezon 4.

Üst üste 9'uncu, toplamda 14.

Zenit ise bu sezon 4. Kritik mücadele de fenerbahçe beko ile zenit basket maçı 5 şubat cuma günü saat 20:45'te. Basketbol thy avrupa ligi'nin 15. Haftasında rus ekibi zenit basket'i ağırlayacak. Fenerbahçe beko;zenit haberleri ve en son fenerbahçe beko;zenit gelişmeleri için tıklayın! Maç döneminde zenit st petersburg'u konuk etti. Üst üste 9'uncu, toplamda 14. Turkish airlines euroleague'deki temsilcilerimizden fenerbahçe beko, 24. Hafta maçında rusya deplasmanında zenit st. Thy euroleague'deki temsilcilerimizden fenerbahçe beko, 24. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. 5 şubat çarşamba günü (yarın) tsi̇ 20:00'de yubileyny sports palace ev sahipliği yapıcak. Yubileyny sports palace salonu'nda fenerbahçe, zenit ile karşı karşıya.

Euroleague'de son haftaların en formda ekibi olan fenerbahçe. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. 5 şubat çarşamba günü (yarın) tsi̇ 20:00'de yubileyny sports palace ev sahipliği yapıcak. Hafta maçında rusya deplasmanında zenit st. Kritik mücadele de fenerbahçe beko ile zenit basket maçı 5 şubat cuma günü saat 20:45'te.

Fenerbahce Beko Istanbul Vs Zenit St Petersburg Game
Fenerbahce Beko Istanbul Vs Zenit St Petersburg Game from www.euroleague.net
Haftasında fenerbahçe beko, sahasında zenit'e son saniyelerde fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3 toplamda ise 10. Fenerbahçe beko'da danilo barthel, 15 sayı 5 ribaund 4 asist ve 24 verimlilik puanı ile maçın adamı olurken zenit'te kevin pangos'un 16 sayısı yeterli olmadı. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Zenit ise bu sezon 4. Zenit ise bu sezon 4. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Zenit ise bu sezon 4. 5 şubat çarşamba günü (yarın) tsi̇ 20:00'de yubileyny sports palace ev sahipliği yapıcak.

Fenerbahçe beko, turkish airlines euroleague 12.

Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Fenerbahçe beko üst üste üçüncü, toplamda ise onuncu. Karşılaşmanın en skorer ismi attığı 18 sayıyla fenerbahçe beko'dan lauvergne oldu. Hafta maçında rusya deplasmanında zenit st. Haftasında rus ekibi zenit basket'i ağırlayacak. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Kritik mücadele de fenerbahçe beko ile zenit basket maçı 5 şubat cuma günü saat 20:45'te. Fenerbahçe beko erkek basketbol takımımız, turkish airlines euroleague 12. Üst üste 9'uncu, toplamda 14. Fenerbahçe beko, bu sonuçla üst üste 3'üncü, toplamda ise 10'uncu yenilgisini yaşadı. Euroleague'de son haftaların en formda ekibi olan fenerbahçe. Basketbol thy avrupa ligi'nin 15. 5 şubat çarşamba günü (yarın) tsi̇ 20:00'de yubileyny sports palace ev sahipliği yapıcak.

Karşılaşmanın en skorer ismi attığı 18 sayıyla fenerbahçe beko'dan lauvergne oldu fenerbahçe beko. Fenerbahçe beko üst üste üçüncü, toplamda ise onuncu.